Hootproof: WordPress -Support som forretningsmodel

Michelle Retzlaff Senest opdateret den 23.
7 Min.
WordPress Støtte

Kvalitet, fleksibilitet og professionalisme. Det er de tre vigtigste karakteristika ved en god WordPress forretning, siger Michelle Ratzlaff, grundlægger af HootProof. En vellykket WordPress -Iværksætter om den evige konflikt mellem gratis og fakturerbare, prissætning og skalering muligheder i WordPress - Det er forretning.

Til WordPress har skabt et enormt marked i de senere år. Og ikke kun i USA. Udvikling, support, hosting og butikker er blot nogle af de lovende forretningsområder. Michelle, grundlægger af HootProof og succesfuld WordPress -Entrepreneur, har fundet sin niche og taler i sin gæst artiklen om betydningen af løbende uddannelse, kvalitet i arbejdet og fleksibilitet. Vi ved RAIDBOXES har arbejdet med Michelle, Niko og Kjell i lang tid og anbefaler kunder med særlige supportproblemer til HootProof.

Jeg er Michelle, grundlægger af HootProof. Efter at have studeret datalogi arbejdede jeg som softwareudvikler i et par år, før jeg blev selvstændig i midten af 2015. Med min HootProof service, tilbyder jeg en WordPress -Support service for solo preneure og små virksomheder. Mit team og jeg løser problemer med WordPress og implementere anmodninger om ændringer. Det betyder, at vi for eksempel rådgiver vores kunder om udvælgelse og etablering af Plugins Og Themes Føre Theme - og plugin tilpasninger eller oprette medlem områder. I dette indlæg vil jeg beskrive min vej fra den gratis blog til de tre-mands team.

I begyndelsen var bloggen: Starten af HootProof

Jeg startede bloggen i maj 2015, og i september 2015 WordPress støtte i sin nuværende form. Selv om jeg klart har WordPress forretning, men den nøjagtige monetarisering strategi var ikke klart for mig i begyndelsen. Jeg eksperimenterede med en productized service (performance optimering), startede en betalt Plugin og selvfølgelig også tænkt på klassiske informationsprodukter såsom e-bøger og onlinekurser.

Jeg vil gerne komme ind på tre mere specifikke områder, fordi jeg har lært meget af disse:

 • Den evige konflikt mellem fri og betalt
 • Prissætning i WordPress - Det er for så lidt.
 • Skalering
WordPress -Støtte fra HootProof: hvordan det hele startede.
Den HootProof Owl: varemærke Michelle's blog.

Gratis vs. betalt

Bare med en ny blog eller en ny WordPress -Forretning med ringe rækkevidde er det meget svært at få opmærksomhed på nettet. For mig tog det måneder for bloggen trafik til at stige mærkbart, at kommentere læserne og endelig at fokusere på min service, dvs WordPress Støtte. Direkte reklame foranstaltninger, såsom Facebook-annoncer eller Google Adsense, virkede ikke for mig på alle - formentlig fordi de var for direkte designet til salg.

I overensstemmelse med Tak Økonomi, forsøgte jeg at tilbyde en masse viden og endda min service gratis. Der var altid en mental grænse: Jeg ønskede ikke at afsløre for meget af min viden "gratis" og muligvis gøre min betalte service overflødig.

På den anden side ønskede jeg virkelig at give potentielle kunder mulighed for at prøve min service gratis og uden risiko for at overbevise sig selv om værdien. I begyndelsen arbejdede jeg med gratis "test billetter".

Erfaringen har dog vist, at de fleste interesserede parter falder i en af to kategorier: enten forsøger de at bruge testbilletten så meget som muligt, men de har ikke rigtig meget interesse i at blive betalende kunder - e.B. fordi de kun kører deres blog som en hobby eller derefter foretrækker at arbejde på det selv. På den anden side er der interesserede parter, som ikke behøver yderligere overbevisning om, at vores tjeneste er helt rigtig for dem og er villig til at betale i overensstemmelse hermed. Denne gruppe består i sidste ende af de kunder, jeg vil arbejde med, og som jeg faktisk kan yde den bedst mulige service.

WordPress -Support Prøve Priser på HootProof
Priser for en time WordPress - Støtte på Hootproof. Timepriser muliggør omkostningseffektiv fakturering og giver fordele for kunder og leverandører.

Det er også ret simpelt, når det kommer til indhold: De fleste brugere finder mange nyttige tips og konkrete instruktioner på bloggen og i videnbasen for selv at kunne løse typiske problemer. Online kurset handler dybest set om lignende emner, men meget mere dybtgående og struktureret end detaljerede trinvise instruktioner i blogform.

Hvis du ikke ønsker at investere tid selv, men foretrækker at opgive din indsats og risiko helt, kan du derefter ansætte mit team og mig direkte. Der er derfor ingen direkte konkurrence mellem de forskellige niveauer af hjælp og selvhjælp.

Den vigtigste indsigt for en WordPress -Business på dette punkt er: Design dit tilbud på en sådan måde, at gratis og betalte portioner ikke kannibalisere. Lyder banalt, men kræver en masse tanker om, hvilke tjenester og oplysninger, du rent faktisk ønsker at give gratis, og hvad du vil have, hvor mange penge.

Især i tilfælde af WordPress -Support, prismodellen er en reel udfordring

Hvad angår service, var prismodellen et reelt problem i begyndelsen. Af frygt for konkurrencen og de mere eller mindre fremtrædende rollemodeller i engelsk og tysktalende lande valgte jeg oprindeligt en fast model. På det tidspunkt var kunderne i stand til at bestille et ubegrænset antal "billetter" til et fast månedligt beløb.

Men selv efter flere justeringer af priserne og det maksimale antal billetter førte dette til forskellige problemer. For det første er denne model i sagens natur uretfærdig: nogle kunder betalte det samme for en eller to små varer om måneden, som andre for mange, meget mere omfattende opgaver. Hvor trækker du grænsen mellem en "billet" og en større ordre? På den anden side er den faste pris en klar indgangstærskel for en potentiel ny kunde, der spørger sig selv: "Er det endda det værd for mig? Kan jeg overhovedet drage fordel af det?". Og sidst men ikke mindst så jeg ingen løsning til at betale mine teammedlemmer retfærdigt og indsats-passende på dette grundlag.

Efter et par måneder, er jeg på WordPress support er derfor flyttet til timebaseret fakturering. Således betaler hver kunde for præcis den indsats, som hans opgaver kræver. Først var jeg meget bange for reaktionerne på dette skridt - men det var helt rigtigt. Vores kunder har fuld omkostningskontrol. Du kan f.eks. angive grænser og få vist de registrerede udgifter når som helst. Og vi er ikke længere begrænset til "små ting", men kan acceptere ordrer af enhver størrelse - fra backup-opsætning til plugin-tilpasning. Dette er retfærdigt og målrettet for alle involverede parter.

Fra Solopreneur til skalering af WordPress -Buisness

Som de fleste solo preneures, gjorde jeg alt helt på min egen i begyndelsen. Det var først i maj 2016, at jeg bragte Niko om bord som førsteholdsmedlem, og lidt senere kom Kjell med. Dette har givet mig plads til at deltage i online kurset og andre WordPress Projekter. Derudover kan vi udveksle ideer til vanskelige opgaver og skifte med ferier. Så jeg behøver ikke at være til rådighed på min egen hver dag længere.

WordPress -Support: HootProof holdet
Holdet af HootProof i dag. For bare et år siden, Michelle. WordPress - Støtte alene.

For at organisere os som et team, søgte jeg efter en passende software i lang tid. Til dato har jeg ikke fundet en, der opfylder alle kravene. Derfor bruger vi en række mere eller mindre velintegrerede værktøjer:

 • HelpScout til modtagelse og redigering af supportbilletter
 • Høst for tid optagelse i teamet og vise via API i WordPress
 • Den WordPress Plugin BrugerFrontend Pro til registrering og brugerprofil
 • Den WordPress Plugin Spire Help Desk til integration med HelpScout
 • en lille selvskrevet Plugin for at forbedre integrationen med HelpScout og få vist den registrerede tid i kundeprofilen

Samlet set har skaleringen fungeret rigtig godt indtil videre – mit team gør et godt stykke arbejde, og vi supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer og erfaringer. Og det er præcis, hvad der er nøglen til skalering: Find personer, du kan arbejde med, og (måske endnu vigtigere) komplementer dine egne færdigheder. På denne måde skaber du et mere kraftfuldt team og forbedrer din virksomheds færdigheder.

Hvor står forretningen i dag?

Jeg lægger ærligt og åbent tallene på bordet. Siden juni 2016 har jeg dog forsømt væksten i HootProof, produceret næsten intet indhold og forfulgte ingen andre marketingstrategier. Som følge heraf vokser supporttjenesten langsomt gennem anbefalinger og den nuværende online tilstedeværelse. Jeg er overbevist om, at det kunne vokse meget hurtigere, hvis jeg lægger mere vægt på sociale medier, nye blog artikler og målrettet reklame.

I de sidste 6 måneder har WordPress -Støtte i gennemsnit omkring 3000 € per måned (netto). En stor del af den omsætning, jeg bruger på mit team og omkring 100 € om måneden for ovenstående værktøjer.

Så hvad betyder en vellykket WordPress Business?

Markedet omkring WordPress er enorm, men stadig mere konkurrencedygtig, nu også i tysktalende lande. Desværre er halv viden også udbredt, og mange freelancere tilbyder stadig deres tjenester til dumpingpriser. Desuden er WordPress og landskabet omkring det er i hastig udvikling – videreuddannelse og kontinuerligt, intensivt arbejde med WordPress er afgørende.

Efter min mening ligger muligheden her i at finde en veldefineret niche og blive en uovertruffen ekspert. Hvad med f.eks. WooCommerce Installationsprogrammet. Fordi WooCommerce er et omfattende emne med mange faldgruber og muligheder. Med et væld af erfaring og dyb viden kan du skabe en masse værdi for en villig målgruppe.

Derudover vil jeg altid fokusere på kvalitet i stedet for pris. Vores timepris er bevidst sat højt, fordi vi ønsker, at kunder, der ønsker deres WordPress projektet professionelt og værdsætte vores arbejde.

Sammenfattende betyder det:

 • Kvalitet kommer først - jeg tror ikke, det er en god strategi på dette marked (faktisk i ethvert digitalt marked) for at skelne mellem priser.
 • Professionalisme - klar, målrettet kommunikation med dine kunder, professionelle arbejdsmetoder med høje kvalitetsstandarder.
 • Du er nødt til at holde dig ajour i denne verden i hastig forandring. Dette sker næsten automatisk, hvis du kontinuerligt WordPress Arbejde.

Konklusion: A WordPress forretning kan startes meget hurtigt og med lille indsats. Men skalering er i sagens natur et meget vanskeligere spørgsmål. Der skal tages hensyn til kvalitetsstandarder og teamorganisation.

Du har spørgsmål om din egen WordPress - Hvad med forretningen? Vi ser frem til dine kommentarer!

Kommentarer til denne artikel

Skriv svar på en

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *.