Nytt till stöd för RAIDBOXES : Niklas och Christian

Michael Firnkes Senast uppdaterad den 21 oktober 2020
5 Min.
Stöd RAIDBOXES
Senast uppdaterad den 21 oktober 2020

Våra Supportteam regelbundet får toppbetyg - i chatten, på WordCamps, på sociala nätverk och på Trusted Shops. Det bör naturligtvis förbli fallet. Därför är vi väldigt glada över Niklas (till vänster) och Christian. De stödjer våra hjältar i stöd, Niklas stödjer dessutom produktutveckling.

Med antalet kunder växer också förfrågningarna till vår support. Christian och Niklas är sedan länge WordPress Experter. RAIDBOXES medvetet förlitar sig på personliga och individuella råd - i stället för callcenters och köer. Träffa dina nya kontakter i vår intervju.

RAIDBOXES fortsätter att växa , vara en del av

Du vill hjälpa till att göra det bästa WordPress värd över hela världen? Sedan bli en del av vårt team! Du hittar lediga tjänster på vår Jobbsida – på plats i Münster och Fjärr på hemmakontoret. Läs allt om de många fördelar som de anställda i RAIDBOXES Har.

Vilka uppgifter tar du på dig i RAIDBOXES ?

Kristen: Jag är en del av supportteamet och stöttar alltid våra kunder med råd och handling. Jag stöder dem, till exempel, att göra deras hemsida att flytta till oss. Eller för att ta reda på varför din sida presterar inte bra.

Niklas: Å ena sidan, som utvecklare, kommer jag att bidra till att utveckla produkten ytterligare och implementera nya funktioner. Dessutom kommer jag också att leta efter svar till stöd för de knepiga frågorna. Och där använder min bakgrund som utvecklare.

Hur och var har du redan WordPress Arbetat?

Kristen: Sedan 2011 har jag arbetat med WordPress Som med många, började allt med en privat blogg. För mig var det ämnet maraton löpning, eftersom jag sprang min första halv maraton 2010 och en hel en i 2011. På min blogg rapporterade jag då om mina löpupplevelser. Jag arbetade intensivt med WordPress och det blev snabbt min passion.

Med tiden fortsatte förfrågningar om huruvida jag kunde hjälpa någon med deras sida här eller där. Så det har kommit fram till att jag inte bara har tagit itu med operationen, utan mer och mer också med den tekniska frågan. Jag behandlade PHP, CSS och HTML. Och senare skapas som frilansare webbplatser och WordPress -Stöd erbjuds.

Niklas: Med WordPress Jag har arbetat i ca 5 år nu och har sedan dess genomfört några webbplatser för kunder. Ett av mina första projekt var en WordPress Multisite. Detta var super intressant för mig på den tiden, eftersom detta är första gången jag har sett de många möjligheterna att WordPress har använt den. Jag har också ett automatiskt säkerhetskopierings- och uppdateringssystem för WordPress för att göra det lättare att administrera kundernas webbplatser.

Support är ibland en utmaning, även om vi har bra kunder. Hur lyckas du hålla dig lugn och konstruktiv hela tiden?

Kristen: För det första har jag ett lugnt sinne av naturen. Och å andra sidan är det bara en fråga om attityd och perspektiv. När någon ber mig om hjälp, tycker jag inte att det är irriterande eller ens en börda. Jag ser det mer som en komplimang eller ett privilegium för denna person att kontakta mig och be mig om hjälp eller råd. Ett problem just nu för personen är precis vad det är: ett problem. Och jag hjälper så mycket jag kan. Ibland räcker det med perspektivförändringen, vilket visar att det inte finns några problem alls.

Niklas: Jag har stöttat hela min karriär som utvecklare. Antingen via telefon, post eller personlig konsultation. Och jag har upplevt mycket där. Tidigare har jag haft att göra med ett brett spektrum av kunder som du måste anpassa sig till om och om igen. Att titta på problemet från kundens synvinkel. Detta kan säkert vara ansträngande ibland. Men det är också roligt att komma in i fallen för att hitta lösningen på problemet.

upplev raidboxar
Erfarenheterna hos kunder med RAIDBOXES

Vad är ditt första intryck av RAIDBOXES ?

Kristen: Mitt första intryck är bra! Man märker att detta inte bara handlar om att generera så mycket pengar som möjligt så snabbt som möjligt. Det är till alla som är inblandade i WordPress är verkligen intresserade. Mänsklighet och hållbarhet är också särskilda frågor som spelar en viktig roll här. Jag gillar det väldigt mycket.

Niklas: Jag är från RAIDBOXES mycket entusiastisk. Teamet har välkomnat mig mycket bra och jag ser fram emot att arbeta tillsammans. Det är Modellera av Holocracyen Jag tycker det är mycket intressant. Jag är nyfiken på vad det praktiska genomförandet är. Låt oss se vad som händer härnäst, jag ser fram emot de närmaste månaderna.

Christian, du ska jobba på hemmakontoret. Det är inte allas fel. Hur lyckas du koncentrera dig hemma?

Faktum är att jag har många års erfarenhet av att arbeta 100 procent på distans. Detta inkluderar naturligtvis god disciplin och en lugn miljö. Jag har ett eget kontor hemma, där jag känner mig väldigt bekväm. Så att jag har en förändring av tapeter då och då, jag gillar också att arbeta i coworking utrymme.

Tips för avlägsen vardag

Du vet inte om det är något för dig att jobba på hemmakontoret? Läs sedan vårt blogginlägg om Fördelar & nackdelar med distansarbete. Han ger dig tips för vardagen och lämpliga verktyg.

Vad ser du fram emot RAIDBOXES Mest?

Kristen: Jag ser mest fram emot utbytet med kollegor och deltagande i WordCamps.

Niklas: Att aktivt delta i produktutveckling. Och att utveckla en funktion som potentiellt gör det dagliga arbetet enklare eller till och med minskar för tusentals kunder. Jag tycker att detta är oerhört spännande och jag vill spela min roll i detta. Jag ser också mycket fram emot de kommande lagtävlingarna. För att träffa hela teamet igen, inklusive alla fjärrkontroller.

Varför valde du RAIDBOXES som arbetsgivare?

Kristen: Nwo RAIDBOXES är ett toppmodernt IT-företag med en startup-karaktär. Till skillnad från andra använder den de tekniska kommunikationsmöjligheterna på ett sådant sätt att fördelarna med egenföretagande (t.ex. tidshantering och lokalt oberoende) kan kombineras perfekt med fördelarna med ett fast arbete (lutningsspecialt arbete och en fast inkomst).

Niklas: Jag kan identifiera mig med idén och filosofin till 100 procent. Med min byrå bakgrund kan jag förstå mycket väl de problem vi försöker lösa med våra produkter. Jag skulle vilja hjälpa till att lösa dessa problem för att göra mer "Skapa ledigt utrymme" 😉

Vad gör du om du inte RAIDBOXES Arbete?

Kristen: Sen umgås jag med min fru. Tillsammans gillar vi att göra cykelturer, gå på en massa promenader, titta på serier och organisera spelkvällar med familj och vänner.

Niklas: På fritiden har jag spelat Ultimate Frisbee sedan 2016. På början två mot två på en äng, men därefter framkallade det vidare och mer ytterligare och mer tillfogades. Vi spelar inte Ultimate på klubben, vi lärde oss själva. På grund av den stora gruppen, till exempel, har vi redan organiserat en julfest eller offentlig visning i en stor runda.

Dessutom gillar jag att spela badminton och fotboll. Fotboll är min riktiga sport, som jag har spelat sedan jag var fem år gammal. Tyvärr inte i klubben längre, men några av de tidigare laget är nu en del av Ultimate. Bort från det, jag är en stor film. Hemma i mitt hem, håller jag skruva på bild och ljud för att få ut det mesta av det.

Arbeta på RAIDBOXES : Dina frågor

Vilka frågor om RAIDBOXES Gjorde du det? Använd kommentarsfunktionen. Du vill höra om nya bidrag från vår WordPress Tidningen? Följ oss sedan på TwitterFacebook eller via vår nyhetsbrev.

Michael tar hand om RAIDBOXES innehåll och psykisk hälsa. I bloggaren och WordPress gemenskapen han varit aktiv sedan 2007. Bland annat, som medarrangör av WordPress Evenemang, författare och företagens blogg tränare. Han gillar att blogga otroligt mycket, professionellt men även privat. Michael arbetar och skriver Fjärr från soliga Freiburg.

Liknande artiklar

Kommentarer om den här artikeln

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är * Markerade.